Goudkleurige oorringen met een roze oog en strass steentjes

182874

8720687191489

Nieuw artikel

Goudkleurige oorringen met een roze oog en strass steentjes
  • De lengte van deze oorbel is circa 3.60 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 17,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Prachtige Goudkleurige Oorringen met een Roze Oog en Strass Steentjes Ontdek onze prachtige goudkleurige oorringen, schitterend versierd met een roze oog en strass steentjes. Deze oorbellen voegen een vleugje trendy stijl en glamour toe aan je look. Met hun glanzende goudkleurige afwerking en sprankelende roze oogaccent zijn ze de perfecte accessoires om je outfit te laten stralen. Of je nu een avondje uit hebt gepland of je dagelijkse look wilt opfrissen, deze oorringen zijn een opvallende aanvulling op je sieradencollectie.
Glanzende Goudkleurige Afwerking met Betoverend Roze Oog en Strass Steentjes Onze goudkleurige oorringen zijn ontworpen om je oren te laten stralen. De glanzende goudkleurige afwerking voegt een vleugje luxe en stijl toe aan je look, waardoor je er moeiteloos chic uitziet. Het roze oogaccent voegt een trendy en edgy element toe aan de oorringen, terwijl de sprankelende strass steentjes een glamoureuze touch geven. Deze oorringen zijn comfortabel om te dragen en hebben een stevige sluiting, zodat je ze met vertrouwen kunt dragen bij elke gelegenheid.
Hoe kan ik deze goudkleurige oorringen met roze oog en strass steentjes het beste stylen? Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze goudkleurige oorringen met roze oog en strass steentjes het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: laat ze schitteren! Draag deze opvallende oorringen met een eenvoudige outfit om ze als eyecatchers te laten dienen. Of combineer ze met een avondjurk voor een glamoureuze en trendy look. Deze goudkleurige oorringen zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden, van feestjes tot bijzondere evenementen. Laat je persoonlijkheid stralen en creeer je eigen unieke en stijlvolle look met deze prachtige oorringen.
 
Gegevens
Gewicht4 gr
Breedte1.20 cm
TypeOorring
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel3 - 4 cm
Lengte3.60 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0