Goudkleurige oorhangers met een wit pareltje

183053

8720687180964

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met een wit pareltje
  • De lengte van deze oorbel is circa 4.90 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 4,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Elegante Goudkleurige Oorhangers met een Wit Pareltje Ontdek onze elegante goudkleurige oorhangers, verfraaid met een wit pareltje. Deze oorbellen voegen een vleugje tijdloze schoonheid en klasse toe aan je look. Met hun glanzende goudkleurige afwerking en delicaat wit pareltje zijn ze de perfecte accessoires om je outfit te laten stralen. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verfijnen, deze oorhangers zijn een prachtige aanvulling op je sieradencollectie.
Glanzende Goudkleurige Afwerking met Delicaat Wit Pareltje Onze goudkleurige oorhangers zijn ontworpen om tijdloos en chic te zijn. De glanzende goudkleurige afwerking voegt een vleugje luxe en stijl toe aan je look, waardoor je er moeiteloos elegant uitziet. Het delicaat wit pareltje aan de onderkant van de oorhangers voegt een klassiek en verfijnd accent toe, waardoor ze een tijdloze charme hebben.
Hoe kan ik deze goudkleurige oorhangers met wit pareltje het beste stylen? Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze goudkleurige oorhangers met wit pareltje het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: laat ze opvallen! Draag deze oorbellen met een elegante avondjurk voor een tijdloze en verfijnde uitstraling. Of combineer ze met een meer casual outfit om je look een vleugje elegantie te geven. Deze goudkleurige oorhangers zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden, van formele evenementen tot dagelijkse bezigheden. Laat je persoonlijkheid stralen en creeer je eigen unieke en stijlvolle look met deze prachtige oorhangers.
 
Gegevens
Gewicht6 gr
Breedte3.20 cm
MateriaalKoper
TypeSteker
Lengte oorbel4 - 5 cm
Lengte4.90 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0