Roze oorbellen met raffia

181216

Nieuw artikel

Roze oorbellen met raffia.
  • De lengte van deze oorbel is circa 8,5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Prachtige Roze Oorbellen met Raffia: Een Zomerse Must-Have Accessoire! Laat jezelf stralen met onze nieuwste roze oorbellen met raffia. Deze unieke sieraden brengen een vleugje zomerse elegantie aan elke outfit. Met hun opvallende ontwerp en subtiele textuur zijn deze oorbellen de perfecte aanvulling op je garderobe. Ben je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen?
Een Speelse Mix van Kleur en Textuur De roze oorbellen zijn vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde raffia-elementen, wat zorgt voor een boeiende textuur die zowel subtiel als opvallend is. De levendige roze tint voegt een vleugje speelsheid toe aan je look en laat je stralen, of je nu een zomerse bijeenkomst bijwoont of een dagje uit op het strand. Deze oorbellen zijn ontworpen om je persoonlijkheid te weerspiegelen en je outfit compleet te maken.
Een Veelzijdige Toevoeging aan je Collectie De roze oorbellen met raffia zijn meer dan alleen accessoires ze zijn een statement. Hun veelzijdigheid stelt je in staat om ze te combineren met verschillende stijlen, van casual tot chic. Draag ze met een zomerjurk voor een relaxte look of voeg een vleugje glamour toe aan een avondensemble. De lichte materialen maken ze comfortabel om te dragen, zelfs tijdens lange zomerdagen.
Maak een Statement met de Roze Raffia Oorbellen! Ben je op zoek naar dat ene accessoire dat je outfit helemaal afmaakt? Zoek niet verder! Onze roze oorbellen met raffia zijn de ultieme keuze voor een onderscheidende en modieuze look. Bestel vandaag nog en laat je persoonlijkheid schitteren!
 
Gegevens
Gewicht20 gr.
Breedte4 cm.
MateriaalMetaal
TypeSteker
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte8
5 cm.1
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0