Blauwe oorhangers met gedraaid goudkleurig oor stukje

183689

Nieuw artikel

Blauwe oorhangers met gedraaid goudkleurig oor stukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 3 a 4 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Prachtige Blauwe Oorhangers met Gedraaid Goudkleurig Oorstukje - Voeg Elegantie toe aan je Look! Ontdek onze betoverende blauwe oorhangers met een vakkundig gedraaid goudkleurig oorstukje, perfect om je outfit een vleugje glamour en stijl te geven. Deze oorhangers zijn met precisie vervaardigd om de juiste balans te bieden tussen modern design en tijdloze elegantie. Ben je op zoek naar het perfecte accessoire dat je persoonlijke modeverklaring aflegt? Zoek niet verder.
Waarom Kiezen voor Onze Blauwe Oorhangers? Deze oorhangers vangen het licht op een manier die je sprankelende uitstraling verbetert, of je nu een formele avondjurk draagt of je dagelijkse casual look opvrolijkt. Het gedraaide goudkleurige oorstukje voegt een speelse dimensie toe aan de klassieke oorbel, terwijl de diepe blauwe kleur een vleugje mysterie en verfijning toevoegt.
Hoe Draag ik Deze Oorhangers met Stijl? Deze veelzijdige oorhangers kunnen moeiteloos worden gecombineerd met verschillende outfits en gelegenheden. Voor een chique avondlook draag je ze met een elegante updo en een slanke avondjurk. Wil je overdag stralen? Combineer ze dan met een eenvoudig wit T-shirt en je favoriete jeans. De mogelijkheden zijn eindeloos. Durf te experimenteren en je eigen unieke stijl te creeren met deze prachtige blauwe oorhangers.
 
Gegevens
Gewicht10 gr
MateriaalGlas
TypeSteker
Lengte oorbel3 - 4 cm
Lengte3 a 4 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0