Blauwe glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje

183523

8720994013856

Nieuw artikel

Blauwe glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 13,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek onze Betoverende Blauwe Glas Kralen Oorhangers met Goudkleurig Oorstukje! Stijlvolle Blauwe Glas Kralen Laat jezelf stralen met onze prachtige blauwe glas kralen oorhangers. De heldere, diepblauwe kleur van de kralen geeft een vleugje elegantie aan elke outfit. De glas kralen zijn zorgvuldig met de hand geselecteerd en gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor ze langdurig mooi blijven. Of je nu een chic avondjurk draagt of een casual jeans en blouse, deze oorhangers voegen een subtiel vleugje fashion toe aan je look.
Schitterend Goudkleurig Oorstukje Het goudkleurige oorstukje voegt een vleugje luxe en glamour toe aan deze prachtige oorhangers. Het oorstukje is vervaardigd met oog voor detail en heeft een tijdloos ontwerp. Goud staat bekend om zijn klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor deze oorhangers een waardevolle aanvulling zijn op je sieraden collectie.
Een Vraag om te Beantwoorden: Hoe kan ik de glans van de glas kralen behouden? Om de glans en schoonheid van de glas kralen te behouden, raden we aan om ze uit de buurt van vocht en parfum te houden. Verwijder de oorhangers bijvoorbeeld voordat je gaat douchen of zwemmen. Zo voorkom je dat de kralen aangetast worden door water of chemicalien in parfum. Als je de oorhangers niet draagt, bewaar ze dan in een sieradendoosje of een afgesloten zakje om krassen en beschadigingen te voorkomen. Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je jarenlang genieten van de schitterende glans van de blauwe glas kralen oorhangers.
 
Gegevens
Gewicht7 gr
Breedte3.50 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5 cm
 
Beoordeling

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Boven
Mandje 0