Oorclips met gele strassteentjes in bloemvorm

183560

Nieuw artikel


  • De lengte van deze oorclip is circa 2 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 9,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Schitterende Oorclips met Gele Strassteentjes in Betoverende Bloemvorm - Een Must-Have Accessoire! Ontdek onze prachtige oorclips met gele strassteentjes in een betoverende bloemvorm! Deze schitterende accessoire is perfect om je outfit een vleugje glamour en elegantie te geven. Met hun levendige gele tint en glinsterende strassteentjes, zijn deze oorclips een ware eyecatcher voor elke gelegenheid.
Betoverende Bloemvorm en Glinsterende Details Onze oorclips zijn met precisie vervaardigd in een betoverende bloemvorm, geaccentueerd door strassteentjes die het licht vangen en sprankelen met elke beweging. De gele tint straalt vrolijkheid en positieve energie uit, waardoor je een stralende en stijlvolle look creeert. De clips zijn comfortabel en gemakkelijk te dragen, zonder dat je gaatjes in je oren nodig hebt.
Hoe Draag Ik Deze Prachtige Oorclips? Deze oorclips zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gedragen. Ze zijn perfect voor het toevoegen van een sprankelende touch aan je dagelijkse outfit, of je nu kiest voor een casual look of een chique avondensemble. Combineer ze met een elegante updo om de nadruk op je oren te leggen, of draag ze met los haar voor een subtielere glans. De keuze is aan jou! Maak een statement met onze oorclips met gele strassteentjes in bloemvorm. Voeg een vleugje glamour toe aan je look! Bestel nu en straal als nooit tevoren.
 
Gegevens
Gewicht8 gr.
Breedte2 cm.
MateriaalGlas
TypeOorclip
Lengte oorbel2 - 3 cm
Lengte2 cm.
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0