Goudkleurige oorhangers met rode ovale glas steen in het midden

183644

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met rode ovale glas steen in het midden
  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Prachtige Goudkleurige Oorhangers met Rode Ovale Glas Steen - Een Tijdloze Toevoeging aan Jouw Collectie Ontdek de ultieme elegantie met onze goudkleurige oorhangers, verfraaid met een schitterende rode ovale glas steen in het midden. Deze betoverende stukken combineren moeiteloos klassieke charme met eigentijdse stijl, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. Of je nu een formele avond bijwoont of je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze oorhangers tillen jouw uitstraling naar een hoger niveau.
Een Betoverende Focal Point - Rode Ovale Glas Steen Het middelpunt van deze oorhangers is de adembenemende rode ovale glas steen. De diepe, rijke kleur trekt de aandacht en voegt een vleugje passie toe aan je outfit. De ovaalvormige slijping maximaliseert de schittering en reflecteert het licht op een manier die de steen tot leven brengt. De combinatie van de warme goudkleurige setting en de levendige rode steen creeert een harmonieus contrast dat zeker de bewonderende blikken zal trekken.
Duurzaamheid en Stijl in Een De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je keer op keer kunt genieten van deze stijlvolle accessoires. Of je ze nu cadeau wilt doen aan een geliefde of jezelf wilt trakteren op iets speciaals, deze oorhangers zullen een blijvende indruk achterlaten.
Voeg Een Vleugje Passie Toe aan Jouw Look - Bestel Nu Maak een statement met deze prachtige goudkleurige oorhangers met rode ovale glas steen. Creeer een onvergetelijke indruk, waar je ook gaat. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje passie en glamour toe aan jouw sieradencollectie!
 
Gegevens
Gewicht10 gr
TypeHanger
MateriaalGlas
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6 a 7 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0