Goudkleurige oorhangers met een stras rand

185334

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met een stras rand
  • De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Luxe Goudkleurige Oorhangers met Schitterende Stras Rand Betreed de wereld van glamour en stijl met onze nieuwste aanwinst: de prachtige goudkleurige oorhangers met een schitterende stras rand. Deze oorbellen zijn een onmisbaar accessoire voor elke fashionista en zullen je look direct verheffen met hun schitterende allure.
Waarom zou je voor deze goudkleurige oorhangers kiezen? Deze oorhangers zijn met de grootste zorg vervaardigd, met gebruik van hoogwaardige materialen en een rand van strasstenen die het licht vangt en sprankelt. Het ontwerp combineert verfijning met een vleugje glans, waardoor deze oorbellen geschikt zijn voor zowel formele gelegenheden als avondjes uit. De goudkleurige pracht en de schitterende strasstenen voegen een vleugje luxe toe aan je oren.
Hoe kunnen deze oorhangers je stijl verbeteren? Of je nu je galajurk wilt perfectioneren of wat extra schittering wilt toevoegen aan je cocktailjurk, deze oorbellen zullen je outfit verrijken met hun tijdloze elegantie. Trakteer jezelf op pure glamour met deze prachtige goudkleurige oorhangers met een schitterende stras rand.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
MateriaalStainless steel
TypeSteker
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5 a 6 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0