Goudkleurige oorhangers in de vorm van 3 harten

183499

8720994000535

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers in de vorm van 3 harten
  • De lengte van deze oorbel is circa 6.15 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek Onze Betoverende Goudkleurige Oorhangers in de Vorm van 3 Harten! Stijlvolle Goudkleurige Oorhangers Geef je look een vleugje glamour en elegantie met onze prachtige goudkleurige oorhangers. De glanzende goudkleurige afwerking zorgt voor een luxe en chique uitstraling. Met een uniek ontwerp in de vorm van 3 harten, zijn deze oorhangers een ware eyecatcher en een geweldige aanvulling op je sieraden collectie. Of je nu naar een feest gaat of een speciale gelegenheid hebt, deze goudkleurige oorhangers zullen je outfit prachtig accentueren.
Hartenontwerp voor een Romantische Toets. De oorhangers zijn prachtig vormgegeven in de vorm van 3 harten, wat een romantische en liefdevolle uitstraling geeft. De hartendetails voegen een speels element toe aan de oorhangers en maken ze extra bijzonder. Het hartenontwerp is met zorg en precisie gemaakt, waardoor elk paar oorhangers uniek is. Met deze hartvormige oorhangers kun je je liefde en passie subtiel tonen.
Een Vraag om te Beantwoorden: Zijn de goudkleurige oorhangers geschikt voor dagelijks gebruik? Zeker! Deze goudkleurige oorhangers zijn veelzijdig en geschikt voor dagelijks gebruik. Hoewel ze een luxe uitstraling hebben, zijn ze toch subtiel genoeg om elke dag te dragen.Of je nu naar je werk gaat, een lunchafspraak hebt of een avondje uit gaat, deze goudkleurige oorhangers in de vorm van 3 harten zijn perfect om je look te verfraaien.
 
Gegevens
Gewicht18 gr
Breedte2.87
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6.15 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0