Groen gekleurde armband met meerdere strengen

183336

Nieuw artikel

Groen gekleurde armband met meerdere strengen.
  • De lengte van de armband is 18 cm
  • De armbanden zijn nikkelvrij

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Groen Gekleurde Armband met Meerdere Strengen - Een Prachtige Aanvulling op Jouw Look Laat jezelf stralen met onze prachtige groen gekleurde armband met meerdere strengen. Deze armband voegt direct een vleugje frisheid en elegantie toe aan je outfit. Met zijn unieke ontwerp en levendige kleuren is deze armband de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle accessoire.
Een Overvloed aan Kleur en Textuur De groene tinten van deze armband roepen beelden op van de natuur en geven je een gevoel van rust en harmonie. De meerdere strengen creeren een prachtige gelaagde look die je pols omhult met een speelse textuur. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of gewoon je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze armband is een veelzijdige keuze die bij elke outfit past.
Vraag en Antwoord: Is deze armband geschikt als cadeau? Absoluut! Deze groen gekleurde armband met meerdere strengen is een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familie of geliefden. De kleurrijke en veelzijdige uitstraling maakt het een geschikt geschenk voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea of gewoon om iemand te verrassen met een prachtig sieraad dat hun persoonlijke stijl aanvult.
 
Gegevens
Gewicht40 gr
Lengte armband17 - 18 cm
MateriaalStainless steel
Lengte18 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0