Mooie rode korte halsketting met glas kralen

133588

Nieuw artikel

Mooie rode korte halsketting met glas kralen.
  • De lengte van de halsketting is circa 42 a 45 cm.
  • De ketting heeft geen verlengkettinkje

Meer details

€ 28,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Mooie Rode Korte Halsketting met Glas Kralen Ontdek onze mooie rode korte halsketting, prachtig verfraaid met glas kralen. Deze halsketting voegt een vleugje kleur en elegantie toe aan je look. Met zijn betoverende rode tint en de glanzende glas kralen is het de perfecte accessoire om je outfit te verfraaien. Of je nu een feestje hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt accentueren, deze halsketting is een schitterende aanvulling op je sieradencollectie.
Betoverende Rode Tint en Glanzende Glas Kralen Onze rode korte halsketting is ontworpen om je hals te laten stralen. De betoverende rode tint voegt een vleugje passie en energie toe, waardoor je er moeiteloos chic uitziet. De glanzende glas kralen geven een speels en glamoureus accent, waardoor deze ketting perfect is voor allerlei gelegenheden.
Hoe kan ik deze mooie rode korte halsketting met glas kralen het beste stylen? Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze mooie rode korte halsketting met glas kralen het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: laat hem opvallen! Draag deze ketting als een opvallende enkel stuk om je hals, of combineer hem met andere halskettingen voor een gelaagde en trendy look. Deze mooie rode korte halsketting is veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden, van feestelijke evenementen tot een dagje uit met vrienden. Laat je persoonlijkheid schijnen en creeer je eigen unieke en stijlvolle look met deze prachtige halsketting met glas kralen.
 
Gegevens
Gewicht75 gr
Lengte ketting41 - 46 cm
MateriaalGlas
Lengte42 a 45 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0