Rode oorhangers met kleine kraaltjes in het midden

183731

Nieuw artikel

Rode oorhangers met kleine kraaltjes in het midden
  • De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Elegante Rode Oorhangers met Delicate Kraaltjes in het Midden Voeg een vleugje passie en verfijning toe aan je look met onze prachtige rode oorhangers, voorzien van kleine kraaltjes in het midden. Deze oorbellen zijn een stijlvolle en opvallende aanvulling op je sieradencollectie, waarmee je jouw persoonlijke stijl kunt laten stralen.
Verfijnd Ontwerp en Subtiele Accenten Onze rode oorhangers met kleine kraaltjes in het midden zijn met zorg ontworpen om de diepte van de rode tinten en de subtiele glans van de kraaltjes te benadrukken. De gepassioneerde rode kleur voegt een vleugje warmte en allure toe aan je look. De kleine kraaltjes in het midden voegen een delicaat en verfijnd accent toe, waardoor deze oorbellen geschikt zijn voor diverse gelegenheden.
Hoe kun je deze oorbellen stylen? Deze rode oorhangers met kleine kraaltjes in het midden kunnen op verschillende manieren worden gestyled. Draag ze als een opvallend accessoire bij je avondoutfit om je look te versterken, of voeg ze toe aan je zakelijke look voor een subtiele dosis verfijning. Deze oorbellen zijn ook een prachtig cadeau-idee voor iemand die van stijlvolle en gepassioneerde sieraden houdt.
 
Gegevens
Gewicht11 gr
MateriaalNatuursteen
TypeSteker
Lengte oorbel4 - 5 cm
Lengte4 a 5 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0