Fuchsia roze glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje

181685

Nieuw artikel

Fuchsia roze glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 5.5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 21,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Trendy en opvallend:

Fuchsia roze glas kralen oorhangers met goudkleurig oorstukje Ontdek onze prachtige collectie Fuchsia roze glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje. Deze trendy en opvallende oorbellen zijn perfect om je stijl naar een hoger niveau te tillen. De heldere, fuchsia roze kleur van de glas kralen trekt direct de aandacht en voegt een vleugje speelsheid toe aan elke outfit. Het goudkleurige oorstukje zorgt voor een elegante en luxueuze uitstraling. Deze oorhangers zijn met de hand gemaakt met oog voor detail en vakmanschap. Of je nu een avondje uit gaat of gewoon je dagelijkse look wilt upgraden, deze oorbellen zijn een must-have accessoire.

Kwaliteit en comfort gecombineerd.

Onze Fuchsia roze glas kralen oorhangers zijn niet alleen mooi, maar ook van hoogwaardige kwaliteit. De glas kralen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kleurintensiteit en glans.De kwaliteit en het comfort van deze oorbellen maken ze een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en gemakkelijk te dragen sieraad.

Hoe kan ik deze Fuchsia roze glas kralen oorhangers stylen?

Deze Fuchsia roze glas kralen oorhangers zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gestyled. Voor een elegante avondlook kun je ze combineren met een mooie cocktailjurk en bijpassende accessoires. Wil je een speelse en trendy uitstraling creeren? Draag ze dan met een casual outfit, zoals een jeans en een witte blouse. Het fuchsia roze van de oorbellen geeft een levendige touch aan je look. Of je nu een statement wilt maken of subtiele glamour wilt toevoegen, deze oorhangers zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie. Bestel vandaag nog je eigen paar Fuchsia roze glas kralen oorhangers met een goudkleurig oorstukje en geef je outfit een fashionable boost!
 
Gegevens
Gewicht23 gr
Breedte3 cm
MateriaalGlas
TypeSteker
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5.5 cm
 
Beoordeling

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Boven
Mandje 0