Roze harten oorhangers met een goudkleurige rand

183493

8720687194480

Nieuw artikel

Roze harten oorhangers met een goudkleurige rand
  • De lengte van deze oorbel is circa 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 10,27

€ 20,95

-51%

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Roze Harten Oorhangers met Goudkleurige Rand: Delicate Schoonheid Betreed de wereld van verfijnde schoonheid met onze nieuwste creatie: Roze harten oorhangers met een prachtige goudkleurige rand. Deze oorbellen vangen de essentie van tederheid en voegen een vleugje elegantie toe aan elke outfit.
Tederheid en Elegante Details Deze roze harten oorhangers zijn ontworpen om je te laten stralen. De hartvormige hangers stralen tederheid en liefde uit, terwijl de goudkleurige rand een vleugje glamour toevoegt. Of je nu een bruiloft bijwoont of je dagelijkse stijl wilt verheffen, deze oorbellen bieden een subtiele en verfijnde charme.
Met Zorg Gemaakt Elk paar oorhangers is met zorg en aandacht gemaakt om te zorgen voor de hoogste kwaliteit. De roze hartvormige hangers zijn elegant en opvallend, en de goudkleurige rand voegt een delicaat accent toe. Onze oorhangers worden met precisie vervaardigd om je een stuk te bieden dat de schoonheid van eenvoud en elegantie belichaamt.
Vraag & Antwoord Vraag: Zijn deze oorhangers geschikt voor formele evenementen? Antwoord: Absoluut! Deze roze harten oorhangers met goudkleurige rand zijn perfect om je elegante look voor formele evenementen te versterken. Ze stralen een subtiele schoonheid uit die je outfit een vleugje glamour geeft.
Omarm Delicate Schoonheid met Roze Harten Oorhangers Voeg een vleugje tederheid en elegantie toe aan je stijl met onze roze harten oorhangers, voorzien van een goudkleurige rand. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of je dagelijkse look wilt verfraaien, deze oorbellen zijn een prachtige keuze. Bestel nu en omarm de delicate schoonheid van deze betoverende accessoires.
 
Gegevens
Gewicht15 gr
Breedte2.40 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel7 - 8 cm
AanbiedingenAanbiedingen
Lengte8 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0