Roze glas stenen oorhangers met heldere stras steentjes en goudkleurig oorknopje

183659

Nieuw artikel

Roze glas stenen oorhangers met heldere stras steentjes en goudkleurig oorknopje
  • De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Roze Glasstenen Oorhangers met Helder Stras en Goudkleurige Oorknopjes: Een Sprankelende Verrassing Ontdek onze adembenemende roze glasstenen oorhangers, een prachtige toevoeging aan jouw sieradencollectie. Deze oorhangers combineren de zachtheid van roze glasstenen met de schittering van heldere stras steentjes en een vleugje goud. Met sprankelende roze glasstenen en een goudkleurig oorknopje bieden deze oorbellen een betoverende en veelzijdige uitstraling.
Veelzijdig Design voor Een Betoverende Look Deze roze glasstenen oorhangers zijn ontworpen voor de moderne en creatieve vrouw. De subtiele roze tint van de glasstenen voegt een vleugje speelsheid toe, terwijl de heldere stras steentjes zorgen voor een elegante schittering. Het goudkleurige oorknopje voegt een luxueuze touch toe, waardoor deze oorbellen geschikt zijn voor zowel casual als feestelijke gelegenheden.
Hoe Kun je Deze Sieraden Koesteren? Vraag: Hoe behoud ik de schoonheid van deze roze glasstenen oorhangers met stras en goudkleurige oorknopjes? Antwoord: Om de schoonheid van deze oorhangers te behouden, vermijd contact met water en parfum. Bewaar ze in een sieradendoosje om krassen te voorkomen. Een zachte poetsdoek kan gebruikt worden om voorzichtig stof en vuil te verwijderen. Koester deze oorbellen voor een langdurige sprankeling.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel7 - 8 cm
Lengte7 a 8 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0