Goudkleurige oorringen met Schelpen Parels

182406

Nieuw artikel

Goudkleurige oorringen met schelpen parels
  • De lengte van deze oorbel is circa 2 a 3 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Goudkleurige Oorringen met Schelpen Parels

Voeg een vleugje natuurlijke elegantie toe aan je look met onze goudkleurige oorringen met schelpen parels. Deze unieke accessoires stralen een zomerse flair uit en voegen een vleugje verfijning toe aan elke outfit. De oorringen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een glanzende goudkleurige afwerking die je look een luxueuze uitstraling geeft. De schelpen parels zijn natuurlijk en elk uniek, waardoor elke oorbel zijn eigen charme heeft.

Kenmerken van de Oorringen

Onze goudkleurige oorringen met schelpen parels zijn met zorg ontworpen en gemaakt met oog voor detail. Ze hebben een gemiddelde diameter van 2 a 3 cm, waardoor ze opvallen. De schelpen parels hebben een prachtige glans en textuur, waardoor ze een natuurlijke en elegante uitstraling hebben. Elke parel is uniek in vorm en kleur, wat de oorringen extra speciaal maakt.

Een Must-Have voor Elke Stijlvolle Vrouw

Voor elke stijlvolle vrouw zijn onze goudkleurige oorringen met schelpen parels een absolute must-have. Deze natuurlijke en elegante accessoires voegen een verfijnde en trendy uitstraling toe aan je sieradencollectie. Of je nu naar een strandfeest gaat, een zomerse avond doorbrengt of gewoon je dagelijkse look wilt verfraaien, deze oorringen zijn de perfecte keuze. Met hun goudkleurige glans en de natuurlijke schoonheid van de schelpen parels, zul je zeker stralen. Wacht niet Bestel nu en laat je verfijnde stijl stralen met onze goudkleurige oorringen met schelpen parels. Voeg een natuurlijke en elegante touch toe aan je outfits en geniet van de bewonderende blikken. Upgrade je sieradencollectie vandaag nog met deze prachtige en trendy oorringen!
 
Gegevens
Gewicht12 gr
MateriaalSchelp
TypeSteker
Lengte oorbel2 - 3 cm
Lengte2 a 3 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0