Zwarte lange oorhangers met een glas steentje in het oorstukje

183261

Nieuw artikel

Zwarte lange oorhangers met een glas steentje in het oorstukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 15,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek de Elegantie van Zwarte Lange Oorhangers - Een Schitterende Toevoeging aan Jouw Sieradencollectie! Ben je op zoek naar een prachtig paar oorhangers om je look compleet te maken? Zoek niet verder! Onze zwarte lange oorhangers zijn de perfecte keuze voor een stijlvolle en verfijnde uitstraling. Deze oorbellen zijn met oog voor detail ontworpen en bevatten een glas steentje in het oorstukje, waardoor ze een betoverende schittering hebben die alle ogen op jou zal laten richten. De oorhangers zijn licht van gewicht en comfortabel om te dragen, zodat je ze met gemak bij elke gelegenheid kunt dragen.
Waarom Kiezen voor Onze Zwarte Lange Oorhangers?

  1. Tijdloos en Chic: Zwart is een kleur die nooit uit de mode raakt en altijd een chique uitstraling heeft. Met deze zwarte lange oorhangers voel je je altijd elegant en zelfverzekerd.
  2. Veelzijdigheid: Of je nu een formele gelegenheid hebt, een avondje uit wilt stralen of gewoon je dagelijkse look wilt upgraden, deze oorhangers zijn perfect geschikt voor elke gelegenheid.
  3. Verfijnd Ontwerp: Het glas steentje in het oorstukje geeft deze oorhangers een extra vleugje glamour. De zwarte kleur combineert perfect met het zilveren metaal, waardoor de oorbellen een tijdloze en luxueuze uitstraling hebben.

Stel je voor... Hoe zou het zijn om deze elegante zwarte lange oorhangers te dragen en bewonderende blikken te ontvangen over je stijlvolle verschijning? Met deze oorbellen straal je klasse uit en voel je je zelfverzekerd. Ze zijn ook een prachtig cadeau voor je dierbaren die houden van modieuze sieraden. Wacht niet te lang, want deze oorhangers zijn razend populair!
 
Gegevens
Gewicht10 gr
MateriaalGlas
TypeSteker
Lengte oorbel7 - 8 cm
Lengte7 a 8 cm
 
Beoordeling

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Boven
Mandje 0