Zwarte oorhangers met glas steentjes en een goudkleurig hart

183735

Nieuw artikel

Zwarte oorhangers met glas steentjes en een goudkleurig hart
  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Betoverende Elegantie: Zwarte Oorhangers met Glassteentjes en Goudkleurig Hart Laat je stijl schitteren met onze prachtige zwarte oorhangers, verfraaid met glinsterende glassteentjes en een stralend goudkleurig hart. Deze oorbellen voegen een vleugje glamour toe aan je look en zijn een onmisbaar accessoire voor elke modebewuste vrouw. Of je nu een bijzondere gelegenheid bijwoont of je dagelijkse outfit wilt verfraaien, deze oorhangers stralen tijdloze schoonheid uit.
Schitterende Glassteentjes en Goudkleurig Accent De sprankelende glassteentjes op de zwarte oorhangers creeren een betoverende uitstraling, terwijl het goudkleurige hart een vleugje luxe toevoegt. Het samenspel van materialen en kleuren resulteert in een uniek en elegant design. Elk detail van de oorhangers is met precisie vervaardigd, waardoor een accessoire ontstaat dat zowel verfijnd als gedurfd is.
Hoe behoud je de Pracht? Vraag: Hoe kan ik het beste mijn zwarte oorhangers met glassteentjes en goudkleurig hart onderhouden? Antwoord: Om de glans en kwaliteit van je oorhangers te behouden, raden we aan om ze te beschermen tegen vocht en direct zonlicht. Vermijd contact met parfum en cosmetica om de glassteentjes en kleuren te behouden. Bewaar de oorhangers zorgvuldig in een sieradendoosje of zakje om krassen te voorkomen. Voor dagelijks onderhoud veeg je de oorhangers zachtjes schoon met een zachte doek om stof en vuil te verwijderen, zodat je langdurig kunt genieten van hun schitterende uitstraling.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
MateriaalGlas
TypeSteker
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6 a 7 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0