Zwarte glas kralen oorhangers met een goudkleurig hartje als oor stukje

177124

8720687140661

Nieuw artikel

Zwarte glas kralen oorhangers met een goudkleurig hartje als oor stukje.
  • De lengte van deze oorbel is circa 5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 18,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Zwarte Glas Kralen Oorhangers met Goudkleurig Hartje: Een Tijdloze Uitdrukking van Liefde Ontdek onze nieuwste creatie: de Zwarte Glas Kralen Oorhangers met een subtiel goudkleurig hartje als oorstukje. Deze oorhangers combineren moeiteloos stijl en symboliek, waardoor ze een betekenisvolle toevoeging zijn aan je sieradencollectie.
Elegante Zwarte Pracht en Delicaat Goudkleurig Accent Met glanzende zwarte glas kralen stralen deze oorhangers een tijdloze elegantie uit. Het goudkleurige hartje als oorstukje voegt een delicaat en betoverend detail toe aan het geheel. Deze harmonie van kleur en vorm creeert een visueel evenwicht dat de aandacht trekt.
Hoe Draag Je Deze Betekenisvolle Oorhangers? Je vraagt je wellicht af: "Hoe kan ik deze prachtige zwarte glas kralen oorhangers met goudkleurig hartje het beste dragen?" Deze oorhangers zijn veelzijdig en passen bij elke gelegenheid. Draag ze als een subtiele herinnering aan liefde en genegenheid, of combineer ze met andere gouden accessoires voor een gecoordineerde look.
Een Uiting van Liefde met Zwarte Glas Kralen Oorhangers Breng je gevoelens tot uiting met de Zwarte Glas Kralen Oorhangers met Goudkleurig Hartje. Een elegante en symbolische keuze die je look verrijkt en een vleugje liefde aan elke dag toevoegt.
 
Gegevens
Gewicht14 gr
Breedte4.50 cm
MateriaalGlas
TypeSteker
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0