Zwarte oorhangers met strengen en glas kralen

183453

8720687193292

Nieuw artikel

Zwarte oorhangers met strengen en glas kralen
  • De lengte van deze oorbel is circa 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 15,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Zwarte Oorhangers met Glaskralen Strengen: Tijdloze Elegantie Geef je sieradencollectie een vleugje tijdloze elegantie met onze prachtige zwarte oorhangers, verfraaid met verfijnde strengen van glaskralen. Deze oorhangers stralen een ingetogen charme uit en zijn ontworpen om je look te verrijken met subtiele glans en moeiteloze klasse. Of je nu een formele gebeurtenis bijwoont of je dagelijkse stijl wilt versterken, deze oorhangers voegen een onmiskenbare allure toe aan elke outfit.
Verfijnde Schittering van Zwarte Glaskralen De zwarte glaskralen in deze oorhangers vangen het licht op een sublieme manier, waardoor ze een verfijnde schittering en diepte uitstralen. De zwarte kleur voegt een vleugje mysterie en veelzijdigheid toe aan je look, waardoor deze oorhangers gemakkelijk te combineren zijn met verschillende kledingstukken. De glaskralen strengen zorgen voor een delicaat bewegingseffect, waardoor je een subtiele dynamiek aan je stijl toevoegt.
Ambachtelijke Verfijning Voor Jouw Persoonlijke Stijl Elk paar zwarte glaskralen oorhangers is met aandacht met de hand gemaakt, waardoor ze ware kunstwerken zijn. De zorgvuldig gerangschikte glaskralen in de strengen belichamen zowel verfijning als eenvoud. Of je nu houdt van een minimalistische uitstraling of juist van een meer gedurfde look, deze oorhangers passen naadloos bij verschillende stijlen en gelegenheden.
Laat Je Look Stralen met Zwarte Glaskralen Oorhangers Ben je klaar om je stijl naar nieuwe hoogten te tillen? Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan je ensemble met onze zwarte oorhangers met glaskralen strengen. Ontdek het vakmanschap van met de hand gemaakte sieraden en geef jezelf een stralende uitstraling. Bestel vandaag nog en laat je ware stijl schitteren met deze prachtige accessoires.
 
Gegevens
Gewicht20gr.
Breedte2 cm
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel8 - 10 cm
Lengte8 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0