Zwarte oorhangers met een goudkleurig element en strass steentjes

183355

Nieuw artikel

Zwarte oorhangers met een goudkleurig element en strass steentjes
  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Elegante Zwarte Oorhangers met Goudkleurig Element en Schitterende Strass Steentjes Voeg een vleugje luxe en glamour toe aan je stijl met onze verbluffende zwarte oorhangers, voorzien van een goudkleurig element en sprankelende strass steentjes. Deze oorhangers zijn de perfecte aanvulling op elke outfit, en laten je stralen met tijdloze schoonheid.
Vraag: Hoe Laat Ik Deze Oorhangers Het Beste Schitteren? Benieuwd naar de beste manier om deze zwarte oorhangers met goudkleurig element en strass steentjes te laten schitteren? Het antwoord is simpel. Draag ze bij elke gelegenheid waarbij je indruk wilt maken. Combineer ze met een elegante avondjurk voor een betoverende look, of voeg wat glans toe aan je dagelijkse kledingkeuze. Het goudkleurige element voegt een vleugje luxe toe, terwijl de strass steentjes subtiel fonkelen en je uitstraling versterken.
Vakmanschap en Tijdloze Klasse: Onze zwarte oorhangers met goudkleurig element en strass steentjes zijn meer dan gewoon sieraden. Elk paar is met precisie ontworpen en met vakmanschap vervaardigd om een harmonie van stijl en tijdloze klasse te creeren. Het goudkleurige element voegt een vleugje verfijning toe, terwijl de strass steentjes een subtiele glans toevoegen. Deze oorhangers zijn een bewijs van onberispelijk vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op je collectie.
 
Gegevens
Gewicht13 gr
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6 a 7 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0