Artikelen van Belle Miss

"We maken originele en kleurrijke sieraden om het leven van alle vrouwen op te fleuren. Houd van jezelf, laat jezelf gelden en heb vertrouwen in jezelf!. We zijn misschien niet Miss France, maar we zijn allemaal Belle Miss"

Een vrolijk merk met veel oorclips en kleurrijke oorbellen.

Meer
Per pagina
201 - 240 van 723 items
  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met een donker grijs steentje in de hanger De diameter van deze oorclip is 7 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met een melk witte en helder steentje in het oorstukje De lengte van deze oorclip is 7.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met gele inleg en stras steentjes De diameter van deze oorclip is 7.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met paarse inleg en stras steentjes De diameter van deze oorclip is 7.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorhangers met roze stoffen bloem en bedels De diameter van deze oorclip is 11 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met zwart/witte stof en bedels De diameter van deze oorclip is 11 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Taupe kleurige oorclips met 2 vierkante hangers De breedte van deze oorclip is 5,5 cm. De lengte van de oorclips is 8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Grijskleurige oorclips met 2 vierkante hangers De breedte van deze oorclip is 5,5 cm. De lengte van de oorclips is 8 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zwarte oorclips met een golvend patroon. De breedte van deze oorclip is 3.5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met stoffen inleg,bedels en een zwart oorstukje De diameter van deze oorclip is 7.2 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Fuchsia roze oorclips met kralen en bedels De diameter van deze oorclip is 8.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    De lengte van de oorclip is 5 cm Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclip met hanger in de vorm van een hart. De lengte van de oorclip is 6,5 cm Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclips met een harten bedel. De lengte van de oorclip is 6 cm Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige harten oorclips. De lengte van de oorclip 5 cm Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Groene oorclips met een gunblack rand De diameter van deze oorclip is 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zilverkleurige oorclip met creme stof, bedels en kralen De diameter van deze oorclip is 8.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Gele oorclips met steentjes en zilverkleurige rand in de hanger De diameter van deze oorclip is 7.5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Witte kunst parel oorclips met een strass rand rondom De diameter van deze oorclip is 2,5 cm. Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips met een blauwe steen in het midden van de hanger De breedte van deze oorclip is 3 cm. De lengte van de oorclips is 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips met een zwarte steen in het midden van de hanger De breedte van deze oorclip is 3 cm. De lengte van de oorclips is 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Blauwe oorclips met een goudkleurig oorstukje De breedte van deze oorclip is 2 cm. De lengte van de oorclips is 4,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Rode oorclips met een goudkleurig oorstukje De breedte van deze oorclip is 2 cm. De lengte van de oorclips is 4,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Bruine oorclips met een goudkleurig oorstukje De breedte van deze oorclip is 2 cm. De lengte van de oorclips is 4,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Mooie oorclips met een gekleurde hanger en een oranje oorstukje De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Blauw gekleurde oorclips met een zwart element in het midden De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Groen gekleurde oorclips met een zwart element in het midden De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zwart met witte oorclips en een zwart element in het midden De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Geel gekleurde oorclips met een zwart element in het midden De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips met rode bolvormige hanger bezet met strass steentjes De breedte van deze oorclip is 1,5 cm. De lengte van de oorclips is 4 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips met goudkleurige bolvormige hanger bezet met strass steentjes. De breedte van deze oorclip is 1,5 cm. De lengte van de oorclips is 4 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Oranje gekleurde oorclips met een oranje oorstukje en een goudkleurige rand De breedte van deze oorclip is 2 cm. De lengte van de oorclips is 4,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Rood gekleurde oorclips met een rood oorstukje en een goudkleurige rand De breedte van deze oorclip is 2 cm. De lengte van de oorclips is 4,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips met een rode steen in het midden van de hanger De breedte van deze oorclip is 3 cm. De lengte van de oorclips is 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Oorclips van Belle Mis voor import De breedte van deze oorclip is 2 cm. De lengte van de oorclips is 4,5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Grijs met beige oorclips en een goudkleurig oorstukje De breedte van deze oorclip is 3 cm. De lengte van de oorclips is 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Goudkleurige oorclips met blauwe bolvormige hanger bezet met strass steentjes. De breedte van deze oorclip is 1,5 cm. De lengte van de oorclips is 4 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Zwart wit gestreepte oorclips met een zilverkleurig oorstukje De breedte van deze oorclip is 3 cm. De lengte van de oorclips is 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Gekleurde oorclips met een goudkleurig oorstukje De breedte van deze oorclip is 3 cm. De lengte van de oorclips is 5 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

  • € 14,95

    Rood met zwarte oorclips en een zwart element in het midden De breedte van deze oorclip is 3,5 cm. De lengte van de oorclips is 7 cm. Deze klemoorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes. De clip oorbellen zijn nikkelvrij. Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

201 - 240 van 723 items