Bruine halsketting met goud kleurige elementen

183762

Nieuw artikel

Bruine halsketting met goud kleurige elementen. De lengte van de halsketting is circa80 a 100 cm.

Meer details

€ 27,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Elegantie: Bruine Halsketting met Goudkleurige Elementen Voeg een vleugje warmte en klasse toe aan je outfits met onze prachtige bruine halsketting, verfraaid met weelderige goudkleurige elementen. Deze ketting belichaamt tijdloze schoonheid en is een must-have accessoire voor elke modebewuste vrouw. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of je alledaagse look wilt opwaarderen, deze ketting straalt moeiteloze stijl uit.
Bruine Nuances en Goudkleurige Pracht De diepe, rijke tinten van de bruine halsketting vormen een perfect contrast met de sprankelende goudkleurige elementen. Dit stelt je in staat om een geraffineerde en toch gedurfde uitstraling te creeren. De ketting is ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap, waardoor elk element samenkomt om een harmonieus geheel te vormen. Het verstelbare ontwerp biedt flexibiliteit in styling, zodat je de ketting kunt aanpassen aan je voorkeur.
Onderhoud en Bewondering Vraag: Hoe kan ik het beste mijn bruine halsketting met goudkleurige elementen onderhouden? Antwoord: Om de pracht en duurzaamheid van je ketting te behouden, raden we aan om hem weg te houden van vochtige omstandigheden en direct zonlicht. Vermijd ook contact met parfum en chemicalien om aantasting te voorkomen. Bewaar de ketting op een veilige plek, bij voorkeur in een juwelendoosje of zakje, om krassen te vermijden. Reinig het voorzichtig met een zachte doek om zijn glans te behouden en blijvend te genieten van de bewonderende blikken die het zal aantrekken.
 
Gegevens
Gewicht75 gr
Lengte kettingLanger dan 91 cm
MateriaalResin (hars)
Lengte verlengkettinkje5 cm
Lengte80 a 100 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0