Zwarte lange halsketting met zilverkleurige elementen

183766

Nieuw artikel

Zwarte lange halsketting met zilverkleurige elementen.
  • De lengte van de halsketting is circa 80 a 100 cm.
  • De ketting heeft een verlengkettinkje van 5 cm.

Meer details

€ 27,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Tijdloze Klasse: Zwarte Lange Halsketting met Zilverkleurige Elementen Laat je stijl schitteren met onze prachtige zwarte lange halsketting, aangevuld met elegante zilverkleurige elementen. Deze ketting voegt een vleugje moeiteloze klasse toe aan elke look en is een onmisbaar accessoire voor de moderne vrouw. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of je dagelijkse outfit wilt versterken, deze ketting straalt tijdloze schoonheid uit.
Zwarte Diepte en Zilverkleurige Finesse De diepe zwarte kleur van de halsketting vormt een prachtig contrast met de verfijnde zilverkleurige elementen, wat resulteert in een evenwichtige en verfijnde uitstraling. Elk detail van de ketting is met zorg vervaardigd, wat resulteert in een accessoire dat subtiel en toch opvallend is. Dankzij het verstelbare ontwerp kun je de lengte aanpassen aan je voorkeur, waardoor je creatief kunt zijn met verschillende stijlen.
Hoe behoud je de Glans? Vraag: Hoe kan ik het beste mijn zwarte lange halsketting met zilverkleurige elementen onderhouden? Antwoord: Om de glans en kwaliteit van je ketting te behouden, raden we aan om hem te beschermen tegen vocht en direct zonlicht. Vermijd contact met parfum en cosmetica om de kleur en materialen te behouden. Bewaar de ketting zorgvuldig in een sieradendoosje of zakje om krassen te voorkomen. Voor dagelijks onderhoud veeg je de ketting voorzichtig schoon met een zachte doek om stof en vuil te verwijderen, waardoor je langdurig kunt genieten van zijn schitterende uitstraling.
 
Gegevens
Gewicht75 gr
Lengte kettingLanger dan 91 cm
MateriaalResin (hars)
Lengte verlengkettinkje5 cm
Lengte80 a 100 cm
 
Beoordeling

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Boven
Mandje 0