Goudkleurige oorhangers met 2 sterren

176538

8720687132468

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met 2 sterren.
  • De lengte van deze oorbel is circa 3.80 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 17,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Elegante Goudkleurige Oorhangers met 2 Sterren Ontdek onze elegante goudkleurige oorhangers, prachtig versierd met 2 sterren. Deze oorbellen voegen een vleugje glamour en stijl toe aan je look. Met hun tijdloze goudkleurige afwerking en delicate sterren zijn ze de perfecte accessoires om je outfit te laten stralen. Of je nu een feestelijke gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze oorhangers zijn een schitterende aanvulling op je sieradencollectie.
Tijdloze Goudkleurige Afwerking met Delicate Sterren Onze goudkleurige oorhangers zijn ontworpen om tijdloos en veelzijdig te zijn. De elegante goudkleurige afwerking voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan je look, waardoor je er moeiteloos stijlvol uitziet. De twee delicate sterren op de oorhangers voegen een subtiel en betoverend element toe, waardoor ze een charmant detail zijn.
Hoe kan ik deze goudkleurige oorhangers met 2 sterren het beste stylen? Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze goudkleurige oorhangers met 2 sterren het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: ze passen bij elke look! Draag deze oorbellen met een elegante avondjurk voor een glamoureuze uitstraling. Of combineer ze met een casual outfit voor een verfijnde touch in je dagelijkse look. De goudkleurige afwerking van de oorhangers maakt ze gemakkelijk te combineren met verschillende outfits en stijlen. Of je nu naar een bruiloft gaat of een speciale date hebt, deze goudkleurige oorhangers met 2 sterren zijn de perfecte keuze om je stijl te laten schitteren.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
Breedte2.80
MateriaalStainless steel
TypeSteker
Lengte oorbel3 - 4 cm
Lengte3.80
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0