Paarse harte oorhangers met een paars steentje als oorstukje

183251

Nieuw artikel

Paarse harte oorhangers met een paars steentje als oorstukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 12,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Prachtige Paarse Hart Oorhangers met Paars Steentje - Een Betoverende Toevoeging aan je Sieradencollectie! Laat jezelf stralen met onze betoverende paarse hart oorhangers, elk versierd met een schitterend paars steentje als oorstukje! Deze prachtige oorbellen zijn een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een vleugje elegantie en verfijning in hun sieradencollectie.
Een Oogverblindend Design dat Indruk Maakt Het ontwerp van deze paarse hart oorhangers is werkelijk oogverblindend. De diepe, paarse kleur van de hangers voegt een vleugje mysterie toe aan je look en is perfect om te combineren met diverse outfits. De hartvormige oorbellen stralen liefde en passie uit, terwijl het paarse steentje een extra dimensie van schoonheid toevoegt. Of je nu een formele gelegenheid bijwoont of gewoon je dagelijkse stijl wilt opvrolijken, deze oorhangers zullen je zeker laten opvallen.
Hoogwaardige Kwaliteit voor Langdurig Plezier We begrijpen dat kwaliteit essentieel is voor sieraden die je koestert. Daarom zijn onze paarse hart oorhangers gemaakt van hoogwaardige materialen. Het paarse steentje is zorgvuldig gezet.
Maak een Statement met deze Prachtige Paarse Oorhangers Wil je je persoonlijke stijl naar een hoger niveau tillen? Voeg deze prachtige paarse hart oorhangers met paars steentje toe aan je sieradencollectie! Ze zijn niet alleen een geweldige aanvulling op je eigen collectie, maar ook een perfect geschenk voor een speciaal iemand in je leven. Wacht niet langer en bestel vandaag nog om jezelf of een geliefde te verwennen met deze schitterende oorbellen.
 
Gegevens
Gewicht10 gr
TypeSteker
MateriaalAcryl
Lengte oorbel4 - 5 cm
Lengte4 a 5 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0