Paarse oorhangers met glas steentjes

183241

Nieuw artikel

Paarse oorhangers met glas steentjes
  • De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Elegante Paarse Oorhangers met Schitterende Glas Steentjes - Een Sprankelende Aanvulling op Jouw Sieradencollectie! Laat je betoveren door onze nieuwste creatie: paarse oorhangers met prachtige glas steentjes. Deze oorhangers combineren moeiteloos tijdloze klasse met een vleugje glamour, waardoor je een uniek accessoire hebt voor elke gelegenheid.
Schitterend Design en Hoogwaardige Kwaliteit Onze paarse oorhangers zijn met oog voor detail ontworpen om een verfijnde uitstraling te bieden. De sprankelende glas steentjes voegen een vleugje luxe en glans toe, terwijl de diepe paarse kleur zorgt voor een opvallende en elegante look.
Hoe kun je Jouw Paarse Oorhangers het Beste Verzorgen? Om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe oorhangers altijd stralend blijven, raden we aan om contact met vocht, parfum en chemische stoffen te vermijden. Bewaar ze veilig in een sieradendoosje of zakje om krassen te voorkomen. Als je ze even niet draagt, berg ze dan op een plekje weg van direct zonlicht. Volg deze eenvoudige stappen om de prachtige glans van je paarse oorhangers door de jaren heen te behouden!
Voeg Glamour Toe aan Jouw Stijl met Paars en Glas Ben je op zoek naar een manier om jouw sieradencollectie een sprankelende touch te geven? Deze paarse oorhangers met glas steentjes zijn de perfecte keuze. Of je nu een speciale gelegenheid bijwoont of je dagelijkse outfit wilt opvrolijken, deze oorhangers voegen een vleugje glamour toe aan elke look. Plaats nu je bestelling en ontdek hoe deze oorhangers jouw stijl naar een hoger niveau tillen!
 
Gegevens
Gewicht11 gr
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5 a 6 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0