Zilverkleurige oorhangers met ronde elementen

182958

8720687186829

Nieuw artikel

Zilverkleurige oorhangers met ronde elementen
  • De lengte van deze oorbel is circa 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 15,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Zilverkleurige Oorhangers met Ronde Elementen - Tijdloos en Trendy! Laat jezelf stralen met deze prachtige zilverkleurige oorhangers met ronde elementen. Deze oorbellen zijn een perfecte aanvulling op je sieradencollectie en brengen een vleugje elegantie in elke outfit. Of je nu naar een speciale gelegenheid gaat of je dagelijkse look wilt verfraaien, deze oorhangers zullen zeker de aandacht trekken.
Tijdloos Design - Een Must-have Accessoire Het tijdloze design van deze oorhangers maakt ze een must-have accessoire voor elke fashionista. De ronde elementen voegen een speels accent toe aan de klassieke zilveren kleur, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met verschillende stijlen. Of je nu een formele avondjurk draagt of een casual outfit wilt opfleuren, deze oorhangers zorgen voor een moeiteloos chique uitstraling. Hoogwaardige Kwaliteit en Draagcomfort Deze oorhangers zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurige schoonheid te garanderen. De zilverkleurige afwerking is van goede kwaliteit.Bovendien zijn de oorhangers lichtgewicht en comfortabel om te dragen.
Voeg een Vleugje Elegantie Toe - Bestel Nu! Breng je look naar een hoger niveau met deze prachtige zilverkleurige oorhangers met ronde elementen. Of je ze nu voor jezelf koopt of als cadeau geeft aan iemand speciaal, deze oorhangers zullen zeker indruk maken. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je stijl!
 
Gegevens
Gewicht8 gr
Breedte1.40 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel7 - 8 cm
Lengte7 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0