Zilverkleurige ovale oorhangers met een hartje als oorstukje

182960

8720687194114

Nieuw artikel

Zilverkleurige ovale oorhangers met een hartje als oorstukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 6.6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 15,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Schitterende Goudkleurige Ovale Oorhangers met Hartvormige Oorstukjes - Stijlvol en Romantisch! Voeg een vleugje glamour en romantiek toe aan je look met deze prachtige goudkleurige ovale oorhangers. De oorhangers zijn voorzien van hartvormige oorstukjes, wat ze extra speciaal maakt. Deze oorhangers zijn een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en romantisch sieraad.
Een Uniek Design - Een Prachtige Uitdrukking van Liefde Deze ovale oorhangers zijn ontworpen met een unieke combinatie van elegante ovalen en hartvormige oorstukjes. Het hartje als oorstukje symboliseert liefde en passie, waardoor deze oorhangers een prachtige uitdrukking zijn van je gevoelens. Of je ze nu draagt voor een speciale gelegenheid of gewoon om je dagelijkse look op te fleuren, deze oorhangers voegen een vleugje romantiek toe aan elke outfit.
Hoogwaardige Kwaliteit en Comfortabel om te Dragen Naast hun prachtige design zijn deze oorhangers gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurige schoonheid te garanderen. De goudkleurige afwerking straalt luxe uit en behoudt zijn glans langdurig. Laat jezelf verwennen met deze stijlvolle en comfortabele oorhangers.
Maak een Statement van Liefde - Bestel Nu! Breng je liefde en stijl tot uiting met deze betoverende goudkleurige ovale oorhangers met hartvormige oorstukjes. Of je ze nu voor jezelf koopt of als cadeau geeft aan een geliefde, deze oorhangers zullen zeker indruk maken. Bestel ze vandaag nog en maak een statement van liefde en elegantie!
 
Gegevens
Gewicht17 gr
Breedte3.50 cm
MateriaalStainless steel
TypeSteker
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6.60 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0