Blauw gekleurde lange oorhangers met kraaltjes en raffia

183408

Nieuw artikel


  • De lengte van deze oorbel is circa 9.5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 22,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Ontdek de Betoverende Blauw Gekleurde Lange Oorhangers met Kraaltjes en Raffia Stap in de wereld van verfijnde elegantie met onze blauw gekleurde lange oorhangers met kraaltjes en raffia! Deze prachtige accessoires zijn een ware blikvanger en voegen een vleugje bohemien charme toe aan je outfit. Met hun stijlvolle ontwerp zijn ze een absolute must-have voor elke fashionista die op zoek is naar een unieke en betoverende toevoeging aan haar sieradencollectie. Ben jij klaar om te stralen met deze betoverende oorbellen?
Betoverende Blauwe Kleur Deze oorhangers zijn gehuld in een betoverende blauwe kleur, die doet denken aan de prachtige oceaan en de heldere zomerluchten. Blauw is een tijdloze kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits en stijlen. De kleur van de oorbellen zal je look een verfrissende en elegante uitstraling geven, ongeacht de gelegenheid.
Prachtige Kraaltjes De lange oorhangers zijn versierd met kleine kraaltjes die zorgvuldig zijn geselecteerd voor hun glans en kwaliteit. De kraaltjes voegen een subtiel sprankelend effect toe aan de oorbellen, waardoor ze je oren op een subtiele manier laten stralen. De combinatie van de blauwe kleur en de kraaltjes creeert een harmonieuze en verfijnde look die perfect is voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden.
Raffia Accent voor Bohemien Charme Het raffia accent aan de onderkant van de oorhangers voegt een vleugje bohemien charme toe aan het ontwerp. Raffia is een natuurlijk materiaal dat een luchtige en speelse uitstraling geeft aan de oorbellen. Het zorgt voor een mooi contrast met de kraaltjes en voegt een interessante textuur toe aan het geheel. Deze oorhangers zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van boho-stijl en bieden een onderscheidend en trendy accessoire om je look compleet te maken.
 
Gegevens
Gewicht9 gr.
Breedte3.5 cm
MateriaalGlas
TypeSteker
Lengte oorbel8 - 10 cm
Lengte9.5 cm.
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0