Goudkleurige oorhangers met bruine glas kralen rond de hanger

183692

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met bruine glas kralen rond de hanger
  • De lengte van deze oorbel is circa 7 a 8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Goudkleurige Oorhangers met Bruine Glaskralen - Voeg Warmte toe aan je Look! Ontdek onze prachtige goudkleurige oorhangers, verfraaid met elegante bruine glaskralen rond de hanger. Deze oorhangers voegen niet alleen een vleugje glamour en klasse toe aan je look, maar ook een warme tint van kleur. Met zorgvuldig ontworpen details stralen deze oorhangers een perfecte balans uit tussen verfijning en eigentijdse charme. Ben je op zoek naar het ideale accessoire om je look te verrijken? Zoek niet verder.
Waarom Kiezen voor Onze Goudkleurige Oorhangers met Bruine Glaskralen? Deze oorhangers vangen het licht op een manier die je hele verschijning laat stralen. De goudkleurige basis voegt een vleugje glans toe, terwijl de bruine glaskralen een warme en aardse uitstraling bieden.
Hoe Draag ik Deze Goudkleurige Oorhangers met Bruine Glaskralen met Stijl? Deze veelzijdige oorhangers passen moeiteloos bij diverse outfits en gelegenheden. Of je nu een formele avondjurk draagt of je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze oorhangers voegen een vleugje elegantie en warmte toe. Draag ze met je haar opgestoken om hun schoonheid te benadrukken. Durf te experimenteren en creeer je eigen unieke stijl.
 
Gegevens
Gewicht13 gr
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel7 - 8 cm
Lengte7 a 8 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0