Camel kleurige oorhangers met glas steentjes

184143

Nieuw artikel

Camel kleurige oorhangers met glas steentjes
  • De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Chique Camel Kleurige Oorhangers met Glas Steentjes Voeg een vleugje ingetogen glamour toe aan je look met onze prachtige camel kleurige oorhangers, verfraaid met glas steentjes. Deze oorbellen zijn een subtiele en stijlvolle aanvulling op je sieradencollectie, waarmee je je persoonlijke stijl kunt laten stralen.
Verfijnd Design en Sprankelende Accenten Onze camel kleurige oorhangers met glas steentjes zijn zorgvuldig ontworpen om de zachtheid van de camel tinten en de sprankeling van de steentjes te benadrukken. De neutrale camel kleur voegt een vleugje tijdloze elegantie toe aan je look. De glas steentjes voegen een subtiele dosis schittering en glamour toe, waardoor deze oorbellen geschikt zijn voor zowel alledaagse als bijzondere gelegenheden.
Hoe kun je deze oorbellen stylen? Deze camel kleurige oorhangers met glas steentjes kunnen op verschillende manieren worden gestyled. Draag ze als een verfijnde toevoeging bij je werkoutfit om je look te verfraaien, of voeg ze toe aan je avondensemble voor een subtiele dosis elegantie. Deze oorbellen zijn ook een prachtig cadeau-idee voor iemand die van ingetogen en sprankelende sieraden houdt.
 
Gegevens
Gewicht11 gr
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5 a 6 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0