Beige glas kralen in de vorm van 2 bloemen en een heldere strass srand

179519

8720687160034

Nieuw artikel

Beige glas kralen in de vorm van 2 bloemen en een heldere strass srand
  • De lengte van deze oorbel is circa 6.50 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 14,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Elegante Beige Glaskralen Oorhangers - Bloemenpracht met Strass Rand Ontdek de tijdloze schoonheid van onze Beige Glaskralen Oorhangers, met een betoverend ontwerp in de vorm van twee bloemen, verfraaid met een schitterende heldere strass rand. Deze oorhangers voegen een vleugje klasse toe aan elke outfit en zijn het perfecte accessoire om je look te verfijnen. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of je dagelijkse stijl wilt accentueren, deze oorhangers zijn een must-have voor elke sieradenliefhebber.
Verfijnde bloemenpracht met glinsterende strass stenen Onze Beige Glaskralen Oorhangers combineren een verfijnde bloemenpracht met de schittering van strass stenen, wat een harmonieus samenspel van elegantie en glamour creeert. De zachte, beige glaskralen voegen een vleugje subtiliteit en charme toe aan het ontwerp, terwijl de heldere strass stenen een prachtige glans en sprankeling bieden. De contrastrijke combinatie van materialen maakt deze oorhangers tot een uniek sieraad dat je look een onderscheidende uitstraling geeft.
Verrijk je sieradencollectie - Bestel nu! Wil je jezelf verwennen met een verfijnde toevoeging aan je sieradencollectie? Bestel dan vandaag nog onze Beige Glaskralen Oorhangers - Bloemenpracht met Strass Rand! Deze elegante oorhangers zijn ook een geweldig cadeau voor dierbaren. Creeer een statement en laat jezelf stralen met deze prachtige accessoires.
 
Gegevens
Gewicht11 gr
Breedte4 cm
MateriaalGlas
TypeSteker
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6.50 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0