Geel gekleurde armband van 2 strengen

182794

Nieuw artikel

Geel gekleurde armband van 2 strengen.
  • De lengte van de armband is 18.5 cm.
  • De armbanden zijn nikkelvrij.

Meer details

€ 10,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Geel Gekleurde Armband van 2 Strengen: Een Stralend Fashion Accessoire Voeg een vleugje zonneschijn toe aan je pols met onze stijlvolle geel gekleurde armband van 2 strengen. Deze armband is ontworpen om je outfit op te fleuren en je een stralende en modieuze uitstraling te geven. Het levendige geel brengt een gevoel van vreugde en energie, waardoor deze armband perfect is om je dagelijkse stijl op te frissen en een statement te maken bij speciale gelegenheden.
Betoverende 2 Strengen Armband: Onze geel gekleurde armband is samengesteld uit twee strengen die zorgvuldig zijn ontworpen voor een betoverende uitstraling. De combinatie van de twee strengen voegt een dynamisch element toe aan je pols, waardoor de armband een unieke en speelse flair krijgt. Het prachtige geel wordt versterkt door het gebruik van hoogwaardige materialen, waaronder glanzende kralen en decoratieve accenten, waardoor deze armband een onmisbaar accessoire wordt dat je met trots zult dragen.
Hoe kan ik deze stijlvolle geel gekleurde armband van 2 strengen bestellen? Bestel onze geel gekleurde armband van 2 strengen door simpelweg op de "Toevoegen aan winkelmandje" knop te klikken en volg de eenvoudige stappen om je bestelling te plaatsen. We bieden veilige betalingsmogelijkheden en verzending, zodat je binnenkort kunt genieten van dit prachtige sieraad. Of je het nu voor jezelf wilt hebben of als een speciaal cadeau voor een geliefde, deze armband zal zeker een glimlach op je gezicht toveren en je stijl naar een hoger niveau tillen.
 
Gegevens
Gewicht50 gr
Lengte armband18 - 19 cm
MateriaalGlas
Lengte18.5 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0