Goudkleurige oorclips met taupe kleurige glas steentjes

184160

Nieuw artikel

Goudkleurige oorclips met taupe kleurige glas steentjes.
  • De lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Gouden Oorclips met Subtiele Taupe Glas Steentjes - Tijdloze Klasse in Sieraden Ontdek de verfijnde pracht van onze goudkleurige oorclips, verfraaid met elegante taupe kleurige glas steentjes. Deze oorclips zijn een eerbetoon aan tijdloze klasse en voegen moeiteloos een vleugje stijl toe aan elke gelegenheid. Of je nu op weg bent naar een chique evenement of je dagelijkse look wilt opfrissen, deze oorclips zijn jouw nieuwe favoriete accessoire.
Elegant Design en Draagcomfort in Perfecte Harmonie Het zorgvuldig vervaardigde ontwerp van deze oorclips omvat taupe kleurige glas steentjes die subtiel schitteren en de aandacht vangen bij elke beweging. De goudkleurige basis voegt een vleugje luxe toe en creeert een prachtige harmonie met de glas steentjes.
Hoe kan ik deze oorclips het beste onderhouden? Om de tijdloze schoonheid van deze oorclips te behouden, raden we aan om ze te bewaren in een sieradendoosje of zakje om krassen te voorkomen. Vermijd rechtstreeks contact met parfum, cosmetica en vocht om de glans van de taupe glas steentjes te behouden. Voor het dagelijkse onderhoud kun je voorzichtig een zachte doek gebruiken om stof en vuil weg te vegen. Met de juiste zorg zullen deze oorclips jou blijven betoveren.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
MateriaalGlas
TypeOorclip
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5 a 6 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0