Goudkleurige vierkante oorhangers met print

183126

8720687185808

Nieuw artikel

Goudkleurige vierkante oorhangers met print
  • De lengte van deze oorbel is circa 5.20 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 4,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Goudkleurige Vierkante Oorhangers met Print Ontdek onze stijlvolle goudkleurige vierkante oorhangers met print. Deze oorbellen voegen een vleugje moderne elegantie toe aan je look. Met hun glanzende goudkleurige afwerking en unieke print zijn ze de perfecte accessoires om je outfit te laten stralen. Of je nu een formele gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze oorhangers zijn een prachtige aanvulling op je sieradencollectie.
Glanzende Goudkleurige Afwerking met Unieke Print Onze goudkleurige vierkante oorhangers zijn ontworpen om tijdloos en chic te zijn. De glanzende goudkleurige afwerking voegt een vleugje luxe en stijl toe aan je look, waardoor je er moeiteloos elegant uitziet. De unieke print op de oorhangers voegt een moderne en artistieke uitstraling toe, waardoor ze een opvallend detail zijn.
Hoe kan ik deze goudkleurige vierkante oorhangers met print het beste stylen? Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze goudkleurige vierkante oorhangers met print het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: laat ze opvallen! Draag deze oorbellen met een minimalistische outfit om de focus op de oorhangers te leggen. Of combineer ze met een moderne en eigentijdse look om de stijlvolle uitstraling te versterken. Deze goudkleurige oorhangers zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden, van zakelijke bijeenkomsten tot een avondje uit. Laat je persoonlijkheid stralen en creeer je eigen unieke en stijlvolle look met deze prachtige oorhangers.
 
Gegevens
Gewicht16 gr
Breedte3.50 cm
MateriaalMetaal
TypeSteker
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5.20 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0