Goudkleurige oorhangers met een gedraaid oor stukje

184870

8720687186997

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met een gedraaid oor stukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 3.8 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 11,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Goudkleurige Oorhangers met Gedraaid Oorstukje Ontdek de nieuwste toevoeging aan onze exclusieve sieradencollectie: onze prachtige goudkleurige oorhangers met een gedraaid oor stukje. Deze oorbellen stralen elegantie en verfijning uit, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid. In dit artikel laten we je kennismaken met deze schitterende oorsieraden en beantwoorden we de meest prangende vraag: "Wat maakt deze oorhangers zo speciaal?"
Wat maakt deze oorhangers zo speciaal? Deze goudkleurige oorhangers met een gedraaid oor stukje zijn niet zomaar oorbellen ze zijn een statement van stijl en klasse. Het gedraaide oor stukje voegt een uniek en eigentijds element toe aan het klassieke ontwerp, waardoor deze oorbellen zich onderscheiden van de rest. De glinsterende goudkleurige afwerking zorgt voor een tijdloze uitstraling, terwijl het gedetailleerde ontwerp de aandacht trekt en bewondering oogst.
Waarom kiezen voor deze oorhangers? Deze oorhangers zijn niet alleen opvallend mooi, maar ook veelzijdig. Of je nu een chique avondjurk draagt of je dagelijkse kantoorkleding opvrolijkt, deze oorbellen voegen een vleugje glamour toe aan elke outfit. Met deze oorhangers ben je verzekerd van bewonderende blikken en complimenten waar je ook gaat.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
Breedte2.40 cm
MateriaalStainless steel
TypeSteker
Lengte oorbel3 - 4 cm
Lengte3.8 cm
 
Beoordeling

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Boven
Mandje 0