Groen met goudkleurige oorhangers in de vorm van 3 harten

183096

8720687193155

Nieuw artikel

Groen met goudkleurige oorhangers in de vorm van 3 harten
  • De lengte van deze oorbel is circa 3.50 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 20,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Betoverende Groen met Goudkleurige Oorhangers in de Vorm van 3 Harten Ontdek onze betoverende groen met goudkleurige oorhangers, speciaal ontworpen in de vorm van 3 harten. Deze elegante oorbellen voegen een vleugje speelsheid en luxe toe aan je look. Met hun levendige groene kleur en glinsterende goudkleurige details zijn ze de perfecte accessoires om je outfit te laten stralen. Of je nu een bijzondere gelegenheid hebt of je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze hartvormige oorhangers zijn een prachtige toevoeging aan je sieradencollectie.
Levendige Groene Kleur met Glinsterende Goudkleurige Details Onze groen met goudkleurige oorhangers zijn ontworpen om de aandacht te trekken. De levendige groene kleur voegt een frisse en opvallende touch toe aan je look, waardoor je er stralend uitziet. De glinsterende goudkleurige details van de hartvormige oorbellen voegen een vleugje luxe en elegantie toe, waardoor ze schitteren bij elke beweging.
Hoe kan ik deze hartvormige oorhangers het beste combineren? Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze hartvormige oorhangers het beste kunt combineren. Het antwoord is simpel: laat ze schitteren! Draag deze oorbellen met een elegante avondjurk of een feestelijke outfit om je look een extra dosis glamour te geven. De groene kleur van de oorbellen past goed bij andere aardetinten en neutralen, waardoor ze veelzijdig zijn om te combineren. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze groen met goudkleurige hartvormige oorhangers zijn de perfecte keuze om je stijl te laten sprankelen.
 
Gegevens
Gewicht5 gr
Breedte1.50 cm
MateriaalStainless steel
TypeSteker
Lengte oorbel3 - 4 cm
Lengte3.50 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0