Groene oorhangers met een goudkleurig element en steentjes

183357

Nieuw artikel

Groene oorhangers met een goudkleurig element en steentjes
  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Verfijnde Groene Oorhangers met Goudkleurig Accent en Schitterende Steentjes
Betover jezelf met onze prachtige groene oorhangers, voorzien van een luxueus goudkleurig element en sprankelende steentjes. Deze oorhangers voegen een vleugje natuurlijke schoonheid en glamour toe aan elke look, waardoor je straalt als nooit tevoren.
Een Vraag: Hoe Kan Ik Deze Oorhangers Het Beste Laten Opvallen? Vraag je je af hoe je deze groene oorhangers met goudkleurig accent en steentjes het beste kunt dragen? Het antwoord is eenvoudig. Laat ze opvallen door ze te combineren met een neutrale outfit, zodat ze als eyecatcher fungeren. Of je nu naar een feestje gaat of een formele gelegenheid bijwoont, deze oorhangers zullen je look naar een hoger niveau tillen. De combinatie van het groen en het goud straalt luxe en stijl uit.
Vakmanschap en Elegante Details: Onze groene oorhangers met goudkleurig element en steentjes zijn niet alleen sieraden, maar ware kunstwerken. Elk stuk is met zorg ontworpen en vervaardigd om de perfecte balans te creeren tussen elegantie en verfijning. Het goudkleurige element voegt een vleugje luxe toe aan het geheel, terwijl de steentjes schitteren bij elke beweging. Deze oorhangers zijn een bewijs van vakmanschap en aandacht voor detail, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op je collectie.
 
Gegevens
Gewicht13 gr
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6 a 7 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0