Goudkleurige oorhangers met een groen glas steentje

184537

8720687180032

Nieuw artikel

Goudkleurige oorhangers met een groen glas steentje
  • De lengte van deze oorbel is circa 0.60 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 8,99

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Goudkleurige Oorhangers met een Groen Glas Steentje: Stijlvolle Pracht voor Jouw Collectie Laat je betoveren door onze adembenemende goudkleurige oorhangers, elk versierd met een schitterend groen glas steentje. Deze oorhangers voegen een vleugje kleur en elegantie toe aan je sieradencollectie, en wij vertellen je graag waarom ze een must-have zijn.
Waarom Zou Je Deze Oorhangers Verkiezen? Deze goudkleurige oorhangers met groen glas steentje zijn een expressie van verfijning en stijl. De stralende groene tinten vangen het licht op een betoverende manier en laten je opvallen bij elke gelegenheid. Of je nu een feestje bijwoont, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze oorhangers passen perfect bij elke outfit. Bovendien zijn ze van hoogwaardige kwaliteit en hypoallergeen, zodat je zorgeloos van hun schoonheid . Of je ze nu voor jezelf aanschaft of als cadeau voor een speciaal iemand, deze oorhangers zijn een tijdloze keuze.
Bestel Nu en Omhul Jezelf in Luxe Breid je sieradencollectie uit met deze prachtige goudkleurige oorhangers met een groen glas steentje en voel je elke dag als een ster. Bestel ze nu en laat jezelf omhullen door de weelde van deze schitterende sieraden.
 
Gegevens
Gewicht1 gr
Breedte0.30 cm
MateriaalStainless steel
TypeSteker
Lengte oorbel0 - 1 cm
Lengte0.60 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0