Gekleurde glas kralen armband met meerdere strengen Miyuki beads

181892

Nieuw artikel


  • De lengte van de armband is 18 cm.
  • De armbanden zijn nikkelvrij.
  • De armband s flexibel in lengte.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Een kleurrijk meesterwerk om je pols

Maak een stijlvol statement met onze prachtige gekleurde glas kralen armband met meerdere strengen. Deze unieke armband is een echte eyecatcher en zal elke outfit naar een hoger niveau tillen. Met zijn levendige kleuren en gedurfde ontwerp is deze armband perfect voor modebewuste vrouwen die graag hun persoonlijke stijl willen benadrukken. Elk detail is met zorg gemaakt, waardoor dit accessoire een echt kunstwerk is dat je graag zult dragen.

Een veelzijdige toevoeging aan je sieradencollectie

Onze gekleurde glas kralen armband met meerdere strengen is een veelzijdige toevoeging aan je sieradencollectie. Met meerdere strengen die elegant om je pols gewikkeld zijn, voegt deze armband textuur en dimensie toe aan je look. De glazen kralen hebben verschillende kleuren, waardoor ze een speelse en levendige uitstraling hebben. Of je nu naar een feestje gaat of een dagelijkse outfit wilt opfleuren, deze armband is de perfecte keuze.

Kwaliteit en vakmanschap in elk detail

Bij het maken van onze gekleurde glas kralen armband met meerdere strengen hebben we alleen de hoogste kwaliteit materialen gebruikt. Elk glazen kraal is zorgvuldig geselecteerd en met de hand geregen tot een prachtige compositie van kleuren en vormen. De armband is stevig en duurzaam, zodat je er lang van kunt genieten.

Hoe kan ik deze armband het beste combineren met mijn outfits?

Onze gekleurde glas kralen armband met meerdere strengen kan op verschillende manieren worden gestyled. Voor een boho-chique look kun je de armband combineren met een flowy maxi-jurk en sandalen met franjes. Als je een meer minimalistische stijl verkiest, kun je de armband dragen met een witte blouse en een spijkerbroek voor een subtiel kleuraccent. Experimenteer en laat je creativiteit de vrije loop! De mogelijkheden zijn eindeloos met deze veelzijdige armband. Voeg deze prachtige gekleurde glas kralen armband met meerdere strengen toe aan je sieradencollectie en maak een statement met je stijl! Bestel nu en laat jezelf stralen.
 
Gegevens
Gewicht50 gr
Lengte armband17 - 18 cm
MateriaalGlas
Lengte18 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0