Goudkleurige oorclips met roze glas steentjes

184159

Nieuw artikel

Goudkleurige oorclips met roze glas steentjes.
  • e lengte van deze oorclip is circa 5 a 6 cm.
  • Deze klem oorbellen zijn geschikt voor oren zonder gaatjes.
  • De clip oorbellen zijn nikkelvrij.
  • Voorzien van rubbertjes voor het comfortabel dragen van deze oorclips.

Meer details

€ 19,95

Direct leverbaar

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Goudkleurige Oorclips met Betoverende Roze Glas Steentjes Voeg een vleugje romantiek toe aan je sieradencollectie met onze prachtige goudkleurige oorclips, versierd met schitterende roze glas steentjes. Deze oorclips zijn de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een vleugje elegantie en kleur in hun accessoires. Of je nu een avondje uit plant of je dagelijkse look wilt verfraaien, deze oorclips zijn een perfecte aanvulling op elke outfit.
Betoverend Design en Comfortabele Draagervaring Deze oorclips zijn met aandacht voor detail ontworpen en hebben een oogverblindend patroon van roze glas steentjes die subtiel schitteren bij elke beweging. De goudkleurige basis voegt een luxe element toe aan het geheel.
Hoe kan ik deze oorclips het beste verzorgen? Om de glans en schoonheid van deze oorclips te behouden, raden we aan om ze veilig op te bergen in een sieradendoosje of zakje om krassen te voorkomen. Vermijd direct contact met parfum, cosmetica en vocht, omdat dit de glans van de glas steentjes kan aantasten. Voor dagelijks onderhoud kun je een zachte doek gebruiken om voorzichtig stof en vuil weg te vegen. Met de juiste zorg zullen deze oorclips je keer op keer laten stralen.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
TypeOorclip
MateriaalGlas
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5 a 6 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0