Zilverkleurige oorhangers met een stras rand rondom

185333

Nieuw artikel

Zilverkleurige oorhangers met een stras rand rondom
  • De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Schitterende Zilverkleurige Oorhangers met een Stras Rand Ontdek onze nieuwste schat in de wereld van fashion en sieraden: de prachtige zilverkleurige oorhangers met een stras rand rondom. Deze oorbellen stralen pure elegantie uit en zullen je look direct een vleugje glamour geven.
Waarom zou je voor deze zilverkleurige oorhangers kiezen? Deze oorhangers zijn met uiterste precisie vervaardigd, met hoogwaardige materialen en een rand van sprankelende strasstenen rondom. Het ontwerp combineert verfijning met een vleugje schittering, waardoor deze oorbellen perfect zijn voor zowel formele gelegenheden als een avondje uit. De zilverkleurige glans en de strasstenen voegen een vleugje luxe toe aan je oren.
Hoe kunnen deze oorhangers je stijl verbeteren? Of je nu je gala-look wilt perfectioneren of wat extra schittering aan je ensemble wilt toevoegen, deze oorbellen zullen je outfit completeren met hun tijdloze elegantie. Gun jezelf of een geliefde een vleugje glamour met deze schitterende zilverkleurige oorhangers met een stras rand rondom.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
MateriaalStainless steel
TypeSteker
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5 a 6 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0