Zilverkleurige oorhangers in de vorm van 2 groten bloemen en een hartje als oorstukje

183087

8720687193209

Nieuw artikel

Zilverkleurige oorhangers in de vorm van 2 groten bloemen en een hartje als oorstukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 4.80 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 22,95

De levertijd van deze Yehwang artikelen is 6-7 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Elegante Zilverkleurige Oorhangers met 2 Grote Bloemen en een Hartje als Oorstukje
Ontdek onze elegante zilverkleurige oorhangers, prachtig vormgegeven in de vorm van 2 grote bloemen, met een hartje als oorstukje. Deze oorbellen voegen een vleugje romantiek en verfijning toe aan je look. Met hun schitterende zilverkleurige afwerking en charmante bloemendesign zijn ze de perfecte accessoires om je outfit te laten stralen. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse stijl wilt verfraaien, deze oorhangers zijn een schitterende aanvulling op je sieradencollectie.
Schitterende Zilverkleurige Afwerking met Charmante Bloemendesign Onze zilverkleurige oorhangers zijn ontworpen om tijdloos en elegant te zijn. De schitterende zilverkleurige afwerking voegt een vleugje luxe en glamour toe aan je look, waardoor je er moeiteloos stijlvol uitziet. De twee grote bloemen op de oorhangers voegen een charmant en vrouwelijk element toe, waardoor ze een opvallend detail zijn. Het hartje als oorstukje voegt een romantisch tintje toe aan het geheel. Deze oorhangers zijn comfortabel om te dragen en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je ze met plezier kunt dragen bij elke gelegenheid.
Hoe kan ik deze zilverkleurige oorhangers met bloemen en hartje het beste stylen? Een vraag die vaak gesteld wordt is hoe je deze zilverkleurige oorhangers met bloemen en hartje het beste kunt stylen. Het antwoord is simpel: laat ze opvallen! Draag deze oorbellen met een elegante avondjurk voor een glamoureuze uitstraling. Of combineer ze met een feestelijke outfit om je look een romantisch accent te geven. Deze zilverkleurige oorhangers zijn veelzijdig genoeg om te dragen bij verschillende gelegenheden, van bruiloften tot speciale evenementen en feestjes. Laat je persoonlijkheid schitteren en creeer je eigen unieke en elegante look met deze prachtige oorhangers.
 
Gegevens
Gewicht9 gr
Breedte1.50 cm
TypeSteker
MateriaalStainless steel
Lengte oorbel4 - 5 cm
Lengte4.80 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0