Zwarte oorhangers met strass steentjes en een effen oorstukje

183344

Nieuw artikel

Zwarte oorhangers met strass steentjes en een effen oorstukje
  • De lengte van deze oorbel is circa 6 a 7 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Zwarte Oorhangers met Strass Steentjes en Effen Oorstukje Verrijk je look met onze prachtige zwarte oorhangers, voorzien van sprankelende strass steentjes en een elegant effen oorstukje. Deze oorhangers voegen een vleugje tijdloze glamour toe aan elke outfit, waardoor je straalt met ingetogen elegantie.
Vraag: Hoe Kan Ik Deze Oorhangers Het Beste Laten Schitteren? Vraag je je af hoe je deze stijlvolle zwarte oorhangers met strass steentjes en effen oorstukje het beste kunt dragen? Het antwoord is eenvoudig. Draag ze als het middelpunt van je look, of je nu naar een feestje gaat of een dagelijkse outfit wilt opvrolijken. Combineer ze met een zwarte jurk voor een chique monochrome uitstraling, of voeg wat allure toe aan een casual look. De strass steentjes zorgen voor een subtiele glans, terwijl het effen oorstukje voor een elegante basis zorgt.
Vakmanschap en Verfijnde Eenvoud: Onze zwarte oorhangers met strass steentjes en effen oorstukje zijn niet alleen accessoires, maar ook toonbeelden van vakmanschap. Elk paar is zorgvuldig ontworpen en met aandacht vervaardigd om de perfecte balans tussen glamour en verfijnde eenvoud te bereiken. De strass steentjes vangen het licht op een subtiele manier, terwijl het effen oorstukje zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Deze oorhangers zijn een bewijs van ambachtelijke perfectie en stijlvol design.
 
Gegevens
Gewicht13 gr
MateriaalGlas
TypeSteker
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6 a 7 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0