Zwarte oorhangers met heldere straas steentjes

183337

Nieuw artikel

Zwarte oorhangers met heldere straas steentjes
  • De lengte van deze oorbel is circa 4 a 5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 16,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Zwarte Oorhangers met Schitterende Straas Steentjes: Elegantie en Stijl Ervaar tijdloze elegantie en een vleugje glamour met onze prachtige zwarte oorhangers, verfraaid met sprankelende straas steentjes. Deze adembenemende sieraden zijn het perfecte accessoire om je look naar een hoger niveau te tillen. De combinatie van diep zwart en helder stralende steentjes zorgt voor een subtiel contrast dat je uitstraling onmiddellijk verrijkt.
Een Vraag: Hoe Complementeren Deze Oorhangers Mijn Stijl? Vraag je je af hoe deze zwarte oorhangers met straas steentjes je eigen stijl kunnen aanvullen? Het antwoord is eenvoudig. De diepe zwarte tint van de oorhangers voegt een vleugje mysterie en verfijning toe aan elke outfit. Of je nu een formele avondjurk draagt of een casual ensemble, deze oorhangers zorgen voor de perfecte finishing touch. De straas steentjes voegen op subtiele wijze een vleugje sprankeling toe, waardoor je met vertrouwen straalt.
Ontdek de Duurzame Kwaliteit: Onze zwarte oorhangers met straas steentjes zijn niet alleen een modeverklaring, maar ook een uiting van vakmanschap. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat je van deze prachtige sieraden kunt genieten. De steentjes zijn nauwgezet geplaatst voor maximale glans en schittering.
 
Gegevens
Gewicht10 gr
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel4 - 5 cm
Lengte4 a 5 cm
 
Beoordeling

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Boven
Mandje 0