Blauwe oorbellen met koord, pailletjes, kralen en raffia

183555

Nieuw artikel


  • De lengte van deze oorbel is circa <> cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 18,95

Direct leverbaar
Let op!: Laatste artikel op voorraad.

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Stijlvolle Blauwe Oorbellen met Koord, Pailletjes, Kralen en Raffia: Een Unieke Toevoeging aan Jouw Collectie! Ontdek onze nieuwste creatie: prachtige blauwe oorbellen die de perfecte mix van kleur, textuur en design bieden. Met een combinatie van trendy elementen zoals koord, glinsterende pailletjes, subtiele kralen en speelse raffia, zijn deze oorbellen een must-have voor elke fashion-forward vrouw.
Een Speelse Twist aan Jouw Stijl Deze oorbellen zijn ontworpen om jouw stijl naar een hoger niveau te tillen. Het heldere blauw van de oorbellen voegt een vleugje frisheid toe aan elke outfit, terwijl het koord en de raffia-details zorgen voor een speelse twist. De pailletjes voegen een vleugje glamour toe, waardoor deze oorbellen net zo geschikt zijn voor een casual dagje uit als voor een avondje dansen.
Hoe Draag Je Ze? Vraag je je af hoe je deze opvallende oorbellen het beste kunt stylen? Maak je geen zorgen! Deze veelzijdige oorbellen kunnen moeiteloos worden gecombineerd met je favoriete zomerjurk, een elegante avondjurk of zelfs een trendy jumpsuit. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met verschillende looks. Benadruk je persoonlijke stijl en laat deze oorbellen het stralende middelpunt zijn!
Maak een Statement met Blauwe Pracht Voeg deze opvallende blauwe oorbellen toe aan je sieradencollectie en creeer een statement waar je ook gaat. De unieke combinatie van koord, pailletjes, kralen en raffia maakt deze oorbellen een echt kunstwerk. Of je nu je eigen stijl wilt benadrukken of op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een vriendin, deze oorbellen zullen zeker indruk maken.
 
Gegevens
Gewicht11 gr.
Breedte4 cm.
TypeSteker
MateriaalRaffia
Lengte oorbel6 - 7 cm
Lengte6
5 cm.1
stof5
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0