Blauwe met roze oorhangers met raffia, kralen, draad en pailletjes

183556

Nieuw artikel


  • De lengte van deze oorbel is circa 7,5 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

Direct leverbaar

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Schitterende Blauwe en Roze Oorhangers met Raffia, Kralen, Draad en Pailletjes Ontdek onze unieke blauwe en roze oorhangers die een perfecte mix van kleur en textuur bieden. Met de combinatie van raffia, kralen, draad en pailletjes bieden deze oorbellen een prachtige boho-chique uitstraling die je look naar een hoger niveau tilt. Deze oorhangers zijn ontworpen voor de modebewuste vrouw die op zoek is naar een uniek en opvallend accessoire om haar persoonlijke stijl te benadrukken.
Een Meesterwerk van Ambacht Onze blauwe en roze oorhangers zijn met liefde gemaakt, elk detail is met zorg uitgewerkt. De combinatie van verschillende materialen, zoals zacht raffia, glinsterende kralen, delicaat draad en subtiele pailletjes, creeert een prachtig spel van texturen en kleuren. Dit kunstwerk is niet alleen een accessoire, maar ook een statement van jouw creativiteit en passie voor fashion. Deze oorhangers voegen moeiteloos een vleugje glamour toe aan zowel casual als formele outfits.
Hoe kan ik deze oorhangers het beste dragen? Deze oorhangers zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gestyled. Voor een casual look kun je ze combineren met een eenvoudig wit T-shirt en je favoriete jeans. Wil je wat extra flair toevoegen aan je avondensemble? Draag ze dan met een elegante maxi-jurk en laat ze je persoonlijkheid stralen. Of je nu een stranddag hebt gepland of een avondje uit, deze oorhangers zijn de ideale keuze om je outfit compleet te maken.
 
Gegevens
Gewicht11 gr.
Breedte5 cm.
MateriaalRaffia
TypeSteker
Lengte oorbel7 - 8 cm
Lengte7
5 cm.1
stof5
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0