Nieuw

Blauw gekleurde oorringen met glas kralen en koord

183578

Nieuw artikel

Blauw gekleurde oorringen met glas kralen en koord.
  • De lengte van deze oorbel is circa 5 a 6 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie

Blauw Gekleurde Oorringen met Glas Kralen en Koord: Eigentijdse Verfijning Betreed de wereld van eigentijdse elegantie met onze nieuwste creatie: Blauw gekleurde oorringen met glas kralen en koord. Deze oorringen combineren moeiteloos stijl en textuur en voegen een verfijnde touch toe aan je look.
Speelse Blauwe Kleur en Glas Kralen Deze blauw gekleurde oorringen zijn een samenspel van kleur en materiaal. De levendige blauwe tint vangt de aandacht, terwijl de glas kralen een subtiel accent van glans en diepte toevoegen. Het resultaat is een paar oorringen dat opvalt en tegelijkertijd elegantie uitstraalt.
Koord Detail voor Unieke Textuur De toevoeging van het koorddetail voegt een eigentijdse twist toe aan deze oorringen. Het koord biedt een unieke textuur die deze oorringen onderscheidt van traditionele ontwerpen. Dit zorgt voor een spannende combinatie van elementen die je oorlellen verfraaien.
Vraag & Antwoord Vraag: Zijn deze oorringen geschikt voor casual en formele gelegenheden? Antwoord: Absoluut! Deze blauw gekleurde oorringen met glas kralen en koord zijn veelzijdig genoeg om zowel casual als formele looks aan te vullen. Hun eigentijdse ontwerp past bij diverse stijlen.
Verrijk je Look met Blauw Gekleurde Oorringen Voeg een vleugje eigentijdse verfijning toe aan je sieradencollectie met onze blauw gekleurde oorringen met glas kralen en koord. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit plant, deze oorringen voegen een speels en elegant accent toe aan elke outfit. Bestel nu en verrijk je look met deze unieke accessoires.
 
Gegevens
Gewicht12 gr
TypeSteker
MateriaalGlas
Lengte oorbel5 - 6 cm
Lengte5 a 6 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0