Camel kleurige glas kralen oorhangers

181794

Nieuw artikel


  • De lengte van deze oorbel is circa 18 cm.
  • Voor oren met gaatjes.
  • De oorbellen zijn nikkelvrij.
  • De oorbellen zijn voorzien van stoppertjes.

Meer details

€ 19,95

De levertijd van dit artikel is 2-3 werkdagen

- +

Toevoegen aan Verlanglijst

 
Informatie
Camel Kleurige Glas Kralen Oorhangers - Een Tijdloze Toevoeging aan je Sieradencollectie! Ontdek onze prachtige camel kleurige glas kralen oorhangers, een must-have accessoire dat een vleugje stijl en klasse aan elke outfit toevoegt. Deze oorhangers zijn met zorg handgemaakt, waarbij elk detail is overwogen om een uniek en verfijnd ontwerp te creeren. Laat jezelf stralen met deze tijdloze juweeltjes die je look compleet maken.
Kwaliteit en Stijl Elk paar oorhangers is met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden met oog voor detail. De camel kleurige glas kralen stralen een warme en luxe uitstraling uit, waardoor ze perfect zijn voor zowel formele gelegenheden als casual outfits. De glas kralen zijn zorgvuldig geselecteerd om een prachtige glans en helderheid te bieden, waardoor je oren onmiddellijk in het middelpunt van de belangstelling staan. Onze oorhangers zijn lichtgewicht en comfortabel om te dragen, zodat je de hele dag kunt genieten van hun schoonheid.
Veelzijdige Accessoires Deze camel kleurige glas kralen oorhangers zijn de perfecte aanvulling op je sieradencollectie. Ze kunnen moeiteloos worden gecombineerd met verschillende stijlen en kleuren, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke gelegenheid. Draag ze bij een elegant avondjurk of voeg een vleugje glamour toe aan je dagelijkse outfit. Met deze oorhangers voeg je een vleugje verfijning toe aan elke look, en je zult zeker complimenten ontvangen over je gevoel voor mode.
Wil je een tijdloze stijl toevoegen aan je sieradencollectie? Bestel vandaag nog onze camel kleurige glas kralen oorhangers en straal in elke gelegenheid. Voeg deze unieke en verfijnde accessoires toe aan je winkelwagentje en geniet van hun prachtige glans en veelzijdigheid. Vergeet niet, stijl is in de details - laat deze oorhangers je persoonlijkheid weerspiegelen en je outfit naar een hoger niveau tillen!
 
Gegevens
Gewicht11 gr
MateriaalMetaal
Lengte oorbel4 - 5 cm
Lengte4 a 5 cm
 
Beoordeling
Boven
Mandje 0